2013! Välkommen..

Det nya fiskeåret är här och jag välkomnar alla nya och gamla fiskegäster och kursdeltagare att ta del av Lilla Malmas utbud.

Min egen fiskepremiär har som vanligt gått av stapeln den 1 januari, men i år var öppningen i nedre dammens inloppsström mycket liten. Trots det lyckades jag genom att pilla ned flugan under iskanten fånga en fin ”Nyårsregnbåge”. Säsongen beräknas dra igång på allvar i slutet av mars och pågår till dess värmen gör fisket svårt. Om värmen i juni uteblir och sommaren blir lika regnig som förra året kommer hela sommarsäsongen att vara öppen i år också. Sedan drar höstsäsongen igång i september.

Alla stamgäster eller de som fiskat på Lilla Malma tidigare vet hur man går tillväga för att boka fiske. Men det finns varje år plats för några nya fiskegäster och i menyn: Kontakt – Bokning – Priser finns den information du behöver för att boka.

Om du är intresserad av en flugfiskekurs så är Lilla Malma ett bra alternativ där alla kurser kombineras med fiske. Ovan finns några kursdatum att välja bland och om inget av dessa skulle passa, så rekommenderar jag att Ni ändå tar kontakt och meddelar Ert  intresse för kurs. Ofta finns det några platser kvar till kurser som går andra datum och inte finns med i listan här ovan.

Välkomna// Thomas Berggren

Kommentarer inaktiverade.