Vinterfiske!

Hör av Er om ni vill boka in en fiskedag!

Vädret tycks bjuda på en lång säsong och detta har öppnat upp en del luckor för dem som är sugna på riktigt bra flugfiske innan vintern kommer på riktigt.

Visserligen fick vi en liten köldknäpp i torsdags som höll i sig fram till fredagskväll och gjorde lördagens fiskegäster lite skärrade inför risken att behöva fiska på isbelagt vatten. För att inte riskera det, så kom vi överens om att de kunde lämna återbud, vilket de också gjorde. Men natten kom med vindar från varmare breddgrader och på lördagsmorgonen fanns inte en isfläck kvar i vattensystemet. Några andra fick tillgång till vattnet istället och på söndagen hölls det flugfiskekurs för en grupp talangfulla nybörjare som alla fick fisk.

Om ni vill boka en dag under den här perioden så fungerar det så att ni fiskar den bokade dagen om det är fiskbart och om det skulle bli kallt och mer än 30 % av vattensystemet fryser till is, så kan ni avboka fisket fram till fiskedagen med full återbetalning. Det är visserligen alltid en risk att man kan behöva ställa in fisket med kort varsel den här årstiden, men å andra sidan brukar senhöstens och vinterns ”fiskbara” dagar vara säsongens bästa…
Ta tillfället i akt! Det är långt till våren om ni ska ställa undan era flugspön för vintern redan nu.

Välkomna att höra av er med en förfrågan om vilka dagar som finns lediga.

Thomas// 

Peter Olofsson

Kommentarer inaktiverade.